Asztalos Edit

Iránytű a térképhez

Az asztrológia, a személyes képleted ismerete az én meglátásom szerint abban tud segíteni, hogy ráérezz arra, hogy milyen személyes vonásokkal rendelkezel, amikben egyedi vagy a világban, és mik a mozgatórugóid, milyen háttér energiák hajtanak a mindennapokban. Nagy segítség a horoszkóp ismerete abban is, hogy mik azok a tulajdonságaid, amikben nem tudsz az általános nézetekhez és trendekhez igazodni, bármennyire is szeretnéd. Mik lehetnek azok a területek, ahova nem érdemes energiát tenned. És persze még sok más is kiolvasható a horoszkópból, de ha engem kérdezel, akkor én kineziológiával és családállítással oldható aspektusokra fogom helyezni a hangsúlyt.

asztrológia és kineziológia

A horoszkóp számomra egy térképet jelent az élethez, amely leírja azokat az utakat, amin érdemes haladnunk a céljaink felé. Vagyis megmutatja a képességeinket és az erőforrásainkat, amikkel rendelkezünk a mindennapjainkhoz. A térképen jelzett és jelöletlen utakatat látunk, és persze járatlan úton is lehet próbálkozni.
A térképen állomások is vannak, mint egy tájfutó versenyen. Ezeket sorra be kell járnunk ahhoz, hogy “jó eredményt” érjünk el. Az életben ezeket feladatként éljük meg, kihívásként, esetleg akadályként. Megoldásukhoz fontos ismernünk a tarsolyunkban lévő eszközkészletünket.
Asztrológiai tanácsadással a térkép közös értelmezésében tudok segítséget nyújtani: meglátni a megoldáshoz vezető utakat, felismerni a hozzá való eszközöket és megtalálni a fontos állomásokat. Ezen a beszélgetésen a te aktív résztveteledre is számítok, hogy a te számodra leghasznosabb meglátásokkal tudj gazdagodni.

A beszélgetést követően az erőforrásaid mozgósításához hatékony segítséget nyújthat az Asztro-állítás vagy a Projektív terápia módszere, mellyekkel meg tudjuk szólítani a bolygók által szimbolizált energiaminőségeket a te lelkedben.