Asztalos Edit

Mikor érdemes kineziológiai oldás helyett egyéni állítással dolgozni?

Vannak olyan érzések, panaszok, tünetek, amiknél mintha az ok nem az egyénben lenne, hanem inkább a kapcsolatokban. Lehet ez két ember közötti kapcsolat, de lehet különböző részeink közötti kapcsolat is. Mintha a különböző szereplők nem működnének együtt. Ez lehet, hogy már az első alkalommal meglátszik, és akkor egyből így kezdünk el dolgozni, majd a megélteket tudjuk a továbbiakban kineziológiai oldásokkal helyretenni. De lehet, hogy az oldások alatt mutatkozik meg egy olyan téma, amire a család- és rendszerállítás módszerét javasolom folytatásként, egyéni állítás formában.
A két módszer nagyon jól képes kiegészíteni egymást.

családállítás, egyéni állítás
  • Ha nem szívesen mesélsz mások előtt magadról, akkor ez a megfelelő módszer számodra.
  • Ha úgy érzed, hogy nehezebben nyílsz meg mások előtt, akkor így meghittebb környezetben tudod megélni az érzelmeidet és könnyebben tudsz szembenézni a felismeréseiddel.
  • Minden képviselet szemszögéből rálátsz a témára, ami gyakran igen nagy felismeréseket hoz, például átérezheted egy másik személy veled szembeni érzéseit.
  • Mivel minden szereplőnek a képe a te belső világodban képződik le, így mindegyikkel való kapcsolatodat önmagadban megélve tudod átformálni.
  • A megéléseket nem színezik át más résztvevők élettörténetei.

Miért a családban keressük az okokat?

Az egyéni állítás személyes találkozással az igazi, de igény esetén online is végezhető, úgy is nagyon hatékony tud lenni.