Asztalos Edit

Egyéni beszélgetés

kineziológia és egyéni beszélgetés

Játsszunk! Képzeld el, hogy tartasz valahova. Lehet, hogy egészen pontosan tudod, hogy hova tartasz, hogy mi a célod. De az is lehet, hogy csak halványan rajzolódik ki előtted, hogy mit szeretnél elérni. Viszont nem ismered az odavezető utat. És ha szereted a nehezített pályát, akkor még a szemed is bekötöd egy szép nagy, sötét színű kendővel. Milyen érzés ez? Izgalmas? Vagy inkább félelmetes?
Jó lenne, ha valaki veled lenne
, aki biztosítaná az utadat? Aki vigyázna rád, hogy ne sérülj meg, hogy ne essél el, ne ütközz bele semmibe? Aki figyelne a szükségleteidre? Akiben megbíznál és éreznéd, hogy nem vagy egyedül?
Én ebben tudlak segíteni. Nem tudom hogy hova tartasz, ezért nem tudlak irányítani. Az utat magad fogod bejárni és célba érkezést te fogod felismerni. De tudlak kísérni és veled lenni, biztatni és a lépéseidet vigyázni, és megadni minden tőlem telhetőt, amire szükséged lehet útközben

Milyen élethelyzetekben érdemes egyéni beszélgetésre jelentkezned?

A konzultáción végzett munkám alapja a tiszta kommunikáció és a szimbólumokkal való munka módszerei, valamint az évtizedes emberekkel végzett munkám, a háromgyermekes waldorf szemléletű anyaságban szerzett tapasztalataim, az általam tanultak egységbe integrálása, és nem utolsó sorban a saját önismereti utamon szerzett megéléseim és felismeréseim. Ezekből merítve tudlak kísérni erőforrásaid megtalálásában és céljaid elérésében. A beszélgetés mellett alkalomszerűen neuroenergetikai kineziológiai stresszoldó technikákat és egyéni állítást is használhatunk.

Ha úgy érzed, hogy épp ezt kerested, akkor szeretettel várlak lenti elérhetőségeimen, személyesen vagy online. Jelentkezhetsz néhány alkalomra, vagy járhatsz rendszeresen hetente/kéthetente amíg úgy érzed, hogy elérted mindazt, amit célul tűztél ki.