Asztalos Edit

A rajzok mesélnek

gyerekekkel való munkában fontos szerepe van a rajzokból kiolvasható jeleknek. Felnőttek esetén is gyakran fordul elő, hogy nem tudják jól megfogalmazni a problémát, vagy egészen mást gondolnak fontosnak, mint ami valójában mozgatja őket belülről. A rajzelemzés segítségével láthatóvá válnak olyan árnyékba bújt információk, melyek a hozott problémához kapcsolódnak, így hétmérföldes lépésekkel tudunk beljebb jutni a lényeghez a kineziológiai oldásban.

rajzelemzés

A legegyszerűbb 6 kockás gyors rajztesztet gyakran alkalmazom kineziológiai kezelések  kezdetén, ezekben úgy a pillanatnyi érzelmi állapot, mint a hozott problémához kapcsolódó motívumok is megjelenhetnek.

Alaposabb probléma feltérképezéshez azonban további rajzok felvétele szükséges, így ez egy teljes ülést vesz igénybe.

Gyakran tapasztalom azt a választ, hogy "Én nem tudok rajzolni!" Ne csüggedj, az elemzéshez még előny is lehet, hogy nem tanult sémák szerint teljesítesz, hanem a valóság olvasható ki a "kezedből". Sokszor te magad is rácsodálkozol dolgokra, amikor a kész rajzra ránézel.

Rajzelemzés

FONTOS: Nem végzek pszichológiai értelemben vett rajzelemzést, a rajzokból nem dignosztizálok és nem jelentek ki semmit a kliensek állapotáról. Az elemzéseket csakis kiegészítésként használom a kineziológiai munkámhoz.

Szeretettel várlak egy teljes rajzteszt felvételére.
A rajzolás és az elemzés időtartama kb. 1,5 óra, ára 15.000 Ft (​11. kerületben + 5000 Ft bérleti díj).