Asztalos Edit

Mire számíthatsz, ha eljössz?

izomteszt

Hát nem éppen erre, de azért az oldás végére hasonlóan kisimult lehetsz 🙂

Mindig beszélgetéssel kezdünk, hiszen szükséges az elején néhány perc, hogy megérkezhessünk egymáshoz. 15-20 percben, de maximum 30 percben elmondod, hogy miben kéred a segítségemet.Te határozod meg, mi legyen az a cél, az a probléma, amivel szeretnél foglalkozni.
Minél több időt beszélgetünk, annál kevesebb idő marad a kineziológiai munkára. Lehet, hogy adott helyzetben jól esik hosszabban beszélni, kibeszélni a problémát. Ha inkább így vagy vele, az is  rendben van, lehet, hogy abban a pillanatban inkább meghallgatásra, megtartásra, empátiára van szükséged, de az is lehet, hogy a felismerés és megértés visz előbbre.

Ha a neuroenergetikai kineziológiai oldást választjuk, akkor elhelyezkedsz a masszázs ágyon és én elkezdek dolgozni a jobb karodon az izomteszt segítségével

Mit mond az izomteszt?

Te annyit fogsz látni, hogy mintha jelbeszédet használnék a testeddel való kommunikációhoz. Folyamatosan tesztelek és időnként pontokat érintek a testeden. Ami mögötte zajlik: a mudrák tartásával és az akupreszsúrás pontok érintésével fiziológiai folyamatokra kérdezek rá, és ahol stresszt jelez az izomteszt a karodon, ott energia kiegyenlítést alkalmazok, azaz energiát mozgatok a meridiánok között a blokkoltság oldására. Néha szükség van kívülről behozni energiát a meridiánrendszeredbe, ezt olyan eszközök segítségével teszem, mint pl. színes fény vagy hangvilla. 

Ezalatt te lehet, hogy érzékeled az energiák mozgását, de lehet, hogy inkább érzelmeket élsz át, vagy események jutnak eszedbe. Az is lehet, hogy nem érzékelsz semmit, de ne aggódj, akkor is történik az energetikai változás.

Fontos része az oldásnak a beszélgetés. Én jelzem neked, hogy mik mutatkoznak meg a tesztelés során, milyen energetikai blokkokat találtam, milyen érzelmek kapcsolódnak a problémádhoz, milyen korábbi életkorok történései vannak hatással a kialakult helyzetedre. Ezekről beszélgetve nagyon fontos, hogy  tudatosítani tudd, hogy ránézz a dolgok mögöttes érzelmeire és hogy megértsd az összefüggéseket. Fontos, hogy jelezd nekem, hogy mi történik benned, mert azzal tudunk mindig tovább menni, így göngyölítjük fel mindazt, ahogyan a te saját megéléseid mentén történnek a dolgok, és így tudjuk a folyamat mentén megmutatkozó stresszeket oldani. Ehhez a beszélgetéshez a segítő kommunikáció eszközeit használom. Ebben a folyamatban együtt dolgozunk, te is aktívan veszel részt az oldásban.

Lehet olyan is, hogy nem szeretnél beszélni, csak átélni mindazt, amit érzel. Ez is rendben van, a karod úgyis jelzi, hogy miben tudlak kísérni. 

Oldás végén ha szükséges további megerősítő otthoni felalatokat végezned az oldás tartósabbá válásáért, akkor megbeszéljük, hogy hogyan végezd őket, milyen sűrűséggel és meddig. Ezek a gyakorlatok az oldás alatt elért hatásra erősítenek rá.

A neuroenergetikai kineziológia alkalmazása különböző életterületeken

A kineziológiával végzett energiamunka számos életterületen jól használható, például az alábbi területeken is: